ЗЛАТАРА ФИЛИГРАН

 

 

Прстени

 

*

“Прстените на Филигран ја симболизираат љубовта во сите нејзини форми  и прекрасно го опишуваат уникатниот дух на Вашата личност. 

Преку поврзувањето, нашите животи се поубави.”

 

Прстени

Contact

*

Phone: +389 78 339 689

           +389 47 226 804

 

Email: info@filigranmk.com
 

Our main store is on "St.Nektarij Bitolski",

No 106, Old Bazaar, 7000 Bitola, Macedonia

 

                                                                                                                                                All Rights reserved to Filigran © 2015