ЗЛАТАРА ФИЛИГРАН

 

 

Наградувани производи

 

*

“Креирањето на секој производ во Филигран еволуира со единствена желба да се потенцира индивидуалната

убавина и уникатен стил на секоја жена.”

 

Наградувани

                                                                                                                                                All Rights reserved to Filigran © 2015 

Contact

*

Phone: +389 78 339 689

           +389 47 226 804

 

Email: info@filigranmk.com
 

Our main store is on "St.Nektarij Bitolski",

No 106, Old Bazaar, 7000 Bitola, Macedonia