За нас

 

 

*

 

Уште од 1934, мајсторството на Филигран го дефинира стилот и ги прославува големите љубовни приказни.

 

Четири генерации на искуство во златарството се развиле во Филигран. Познати сме како една од најстарите и најдоследни златарници во регионот.

 

Најважната лекција која се пренесува од една на друга генерација, е да се зачува високото ниво на посветеност и доследност. Постојано и упорно настојуваме да обезбедиме сигурна и навремена услуга за сите наши клиенти.

 

Филигран располага со голем иззбор на14k и 18k накит од бело и жолто злато, како и одличен избор на разновидни сребрени колекции.  

 

Денес, префинетиот дизајн на Филигран продолжува да ја исцртува софистицираноста и елеганцијата. 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗЛАТАРА ФИЛИГРАН

 

 

Производство & Продажба

 

*

“Мал е бројот на оние кои имаат така илустративна историја, како Филигран.

Формиран во Битола во1934, од Г-дин Борис Маслинко - одличен мајстор и посветен добротвор, - брендот Филигран продолжува да ги поставува стандардите за врвното во квалитетното златарство.

Денес, Филигран ја продолжува традицијата на креативност, уникатност и квалитет без компромис”

 

Contact

*

Phone: +389 78 339 689

           +389 47 226 804

 

Email: info@filigranmk.com
 

Our main store is on "St.Nektarij Bitolski",

No 106, Old Bazaar, 7000 Bitola, Macedonia

 

                                                                                                                                                All Rights reserved to Filigran © 2015