ЗЛАТАРА ФИЛИГРАН

 

 

Ракотворби

 

*

“Ракотворењето на беспрекорни продукти е традиција во Филигран уште од неговото формирање во 1937.

Секое парче од накитот има своја уникатна приказна - вистинска историја, раскажана преку ненадминатиот квалитет и мајсторство кои го создаваат неповторливиот стил .”

 

Рачна изработка

Contact

*

Phone: +389 78 339 689

           +389 47 226 804

 

Email: info@filigranmk.com
 

Our main store is on "St.Nektarij Bitolski",

No 106, Old Bazaar, 7000 Bitola, Macedonia

 

                                                                                                                                                All Rights reserved to Filigran © 2015