ЗЛАТАРА ФИЛИГРАН

 

 

Снежен Ѕвон

 

*

“Креирана за да оддаде почит на богатиот потенцијал на секоја жена ,

 Снежен Ѕвон колекцијата на Филигран е симбол на се што за неа е возможно.”

 

Снежен Ѕвон-Колекција 

Contact

*

Phone: +389 78 339 689

           +389 47 226 804

 

Email: info@filigranmk.com
 

Our main store is on "St.Nektarij Bitolski",

No 106, Old Bazaar, 7000 Bitola, Macedonia

 

                                                                                                                                                All Rights reserved to Filigran © 2015