ЗЛАТАРА ФИЛИГРАН

 

 

Класична Колекција

 

*

“Филигран го дефинира Македонскиот луксуз уште од 1937.

Ова се предмети чијашто убавина го одзема здивот, дефинирани со ненадминлива оригиналност, креирани од најфини материјали. Овие дизајни, изработени без и најмала грешка, едноставно одбиваат да излезат од мода.”

 

Класична Колекција

Contact

*

Phone: +389 78 339 689

           +389 47 226 804

 

Email: info@filigranmk.com
 

Our main store is on "St.Nektarij Bitolski",

No 106, Old Bazaar, 7000 Bitola, Macedonia

 

                                                                                                                                                All Rights reserved to Filigran © 2015