ЗЛАТАРА ФИЛИГРАН

 

 

Детска Колекција

 

*

“Филиграновата колоритна колекција, со разигран и лесен дизајн,

ја раскажува приказната на волшебниот детски свет.”

 

Детска Колекција

Contact

*

Phone: +389 78 339 689

           +389 47 226 804

 

Email: info@filigranmk.com
 

Our main store is on "St.Nektarij Bitolski",

No 106, Old Bazaar, 7000 Bitola, Macedonia

 

                                                                                                                                                All Rights reserved to Filigran © 2015