ЗЛАТАРА ФИЛИГРАН

 

 

Колекција за Венчавки

 

*

“Дали ќе го поминеш твојот живот со мене, дали ќе ми ветиш дека каде и да не однесе животот, секогаш ќе бидеме ние?

Секој споделен живот, започнува со прашање...”

 

Колекција за Свадби

Contact

*

Phone: +389 78 339 689

           +389 47 226 804

 

Email: info@filigranmk.com
 

Our main store is on "St.Nektarij Bitolski",

No 106, Old Bazaar, 7000 Bitola, Macedonia

 

                                                                                                                                                All Rights reserved to Filigran © 2015